Op 3 september 2016 lopen we als Garde Grenadiers alweer voor de derde keer mee met de Airborne Wandeltocht.

Dit is een geweldige happening om je oude maten weer eens te ontmoeten.ab

Eerst mogen we in het defilé meelopen achter het Traditioneel Tamboerkorps Garde Grenadiers en Reünie orkest Artillerie dat natuurlijk de Grenadiersmars speelt. En dat is echt speciaal om mee te maken. Daarna lopen we naar de Airborne begraafplaats en leggen met elkaar een krans. Vervolgens lopen we de 15 kilometers op een geweldig gezellige manier met elkaar uit om bij binnenkomst weer begeleid te worden door het tamboerkorps. Een mooi moment om te babbelen over onze ervaringen als Grenadier op de Saks.

Het maakt niet uit van welke lichting je bent, dienstplichtig, KVV’er, Technisch Specialist of beroeps; we hebben lol. Gezamenlijk komen we over de eindstreep voordat we het in de gaten hebben. We willen weer met zoveel mogelijk Grenadiers lopen natuurlijk. En dat lopen doen we op een manier dat iedereen het haalt.

Dus Grenadier als je weer eens lol wilt hebben met je oude maten? Schrijf je dan nu in! Dat kan via onze Facebookgroep. Mocht je nu niet op Facebook zitten? Stuur dan even een mail naar info@gardegrenadiersarnhem.nl Daar ga je geen spijt van krijgen! Op de foto zie je ons in onze shirts. Niet verplicht maar wel heel leuk en via Facebook (of de mail) te bestellen.

Trouwens, ben je Grenadier of Jager van na de periode op de Saks? Het zou geweldig zijn om er samen te lopen. Dus doe mee met de oude Garde. Dat zou heel mooi zijn!

Grenadiersgroet,

Marcel